DOLAR 32,5061
EURO 34,8125
ALTIN 2489,618
BIST 9546,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Chillax by Dedeman ile masmavi bir yolculuğa yelken açın

    Chillax by Dedeman ile masmavi bir yolculuğa yelken açın
    06.07.2017
    A+
    A-

    Chillax by Dedeman, yaz etkinlikleri ve organizasyonları için teknede keyfi ve lüksü bir arada sunuyor. Yaz günlerini özel kılacak etkinliklere ev sahipliği yapan Chillax by Dedeman; 10 kişilik kapasitesi ile hizmet veriyor. Alternatifli tur seçenekleri sunan Chillax by Dedeman, misafirlerini seçkin lezzetler eşliğinde İstanbul’un kıyılarını ve Adalar’ın gizli güzelliklerini keşfe çıkartıyor.
    Türkiye’nin ilk uluslararası otel zincirinin sahibi Dedeman Grubu’nun bünyesinde yer alan Chillax by Dedeman; yaz günlerinde gerçekleşecek özel davet ve düğün mekanlarına alternatif oluyor. 10 kişilik kapasitesi ile günlük kiralama ve konaklama hizmeti sunan Chillax by Dedeman, İstanbul’un büyüleyici güzelliğini etkinliklerin bir parçası yapıyor.
    İstanbul’un maviliklerinde unutulmaz bir deneyim
    Chillax by Dedeman; deneyimli personeli, ikram menüsü ile etkinlik konseptlerine uygun seçenekler sunuyor. 2 kişilik kamarasında bulunan konaklama hizmetleri ile konuklarına denizde lüksü yaşatıyor. Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından özenle seçilmiş lezzetler de, Chillax by Dedeman’ın özel menüsü ile davetlilerinin eğlencesine eşlik ediyor. Chillax by Dedeman; farklı ve şık bir organizasyonda, İstanbul’un kıyılarını ve Adalar’ın muhteşem güzelliklerini sohbetlerine katmak isteyenlere bir serüven sunuyor.
    Park Dedeman tarafından hizmete sunulan Chillax by Dedeman ile İstinye iskelesinden hareket ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.