DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklara okul zili FLO ile çalıyor

    Çocuklara okul zili FLO ile çalıyor
    26.09.2017
    A+
    A-

    Okul sezonu için tüm çocuklara konforlu ve cazip alternatifler sunan Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda bulunan FLO’nun, sezon trendlerini yansıtan birbirinden şık, spor ve casual modellerini görmeden okul alışverişinizi yapmayın!

    Okula rahat ve havalı bir ayakkabı ile adım atmak isteyen çocuklar FLO’nun Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda aradığını bulacak. Okul kıyafetleriyle en çok tercih edilen siyah, lacivert, taba ve grinin yanı sıra bej ve haki renklerinin de ağırlıkta olduğu koleksiyonda kızlar için sneaker ve slip-on modeller öne çıkıyor. Erkeklerin tercihi ise siyah ve lacivert renklerin hâkim olduğu modellerle, renkli taban özelliğiyle tarz yaratan ayakkabılar oluyor.

    Sezonun en popüler trendlerinden nakış, püskül ve toka detayları ile renklendirilen okul ayakkabıları ile kız öğrenciler okuldaki farkını konuşturacak. Bu sezon öne çıkan değişebilir tokalı ayakkabılar ile kızlar, kendi tarzını kendileri yaratacak. Gri, gold, bordo ve kırmızının her renk tonunun yer aldığı koleksiyonla FLO, küçük hanımlara rahat ve renkli adımlar sunacak.

    Erkek çocuklar ise FLO’nun cırt cırtlı sneakerlarıyla okula ilk adımlarını atacak. Taba, siyah, lacivert, bordo ve camel renklerinin ağırlıkta olduğu koleksiyonda, casual tarzda tabanları renkli ayakkabılar ve slip-on’lar ile küçük beyler tarzını ortaya koyacak.

    Lise ve üniversiteliler de okula FLO ile dönüyor

    Sadece çocuklara değil her tarzda lise ve üniversite öğrencisine de hitap eden FLO, geniş ve cazip fiyatlı koleksiyonuyla okula dönüşü keyifli hale getiriyor. FLO’nun kadın ve erkek koleksiyonlarındaki casual modeller ile spor koleksiyonundaki sportif modeller; okulun yoğun temposunda size rahatlık sağlayacak. Beyaz tabanlı spor ayakkabılar, renkli şerit ve bağcık detayları sportif kombinlere rahatlıkla eşlik edecek.

    Erkeklerin favori modeli olmaya aday Athletic Tabanlı Casual modeller, renkli taban özelliklere sahip ayakkabılar, siyah, lacivert ve haki renklerin etkisi altında… Oxford modellerin ön planda olduğu koleksiyonda Chealse botlar da tercih edilecek modellerin başında geliyor. Rugan materyallerle detaylandırılmış trend ayakkabılar, kombinine özen gösteren erkeklerin radarına takılacak.
    Genç kızların ayaklarını bu sezon haki renkli loaferlar saracak. Metal tokalarla detaylanan maskülen modeller ise üniversiteli kızların tercih ettiği modeller arasında yerini alacak. Geçiş döneminde sneakers ve slip-on ayakkabılar, kış mevsiminde ise kürk detaylı botlar genç kızların tercihi olacak.

    FLO’nun spor koleksiyonunda yer alan okul çantası modelleri de onlarca renk ve desen alternatifleriyle en büyük yardımcınız olmaya aday. Çok bölmeli kullanışlı çantalara bütün defter ve kitaplarınızı sığdırabilir, konforlu bir okul sezonu geçirebilirsiniz.

    FLO ile öğretmenler de tarzını konuşturuyor!

    Okul sezonunu öğrenciler kadar heyecanla bekleyen öğretmenler de okula dönüş sezonunu FLO ile karşılayacak. Klasik etek ve pantolonlara eşlik edebilecek yüzlerce model FLO koleksiyonunda öğretmenlerin beğenisine sunuluyor. Gün boyu ayakta kalan kadın öğretmenler için ayağı rahatsız etmeyecek orta topuklu ve dolgu topuklu modeller ön plana çıkacak. Erkek öğretmenler için ise siyah ve kahverengi tonlarındaki klasik ayakkabılar düz ve bağcıklı seçeneklerle takım elbise şıklığına eşlik ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.