DOLAR 32,4963
EURO 34,8071
ALTIN 2488,388
BIST 9554,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Demet Mutlucan 2017’nin en ilham verici kadınlarından seçildi

    Demet Mutlucan 2017’nin en ilham verici kadınlarından seçildi
    14.09.2017
    A+
    A-

    2005 yılında kurulan dünyaca ünlü lifestyle platformu Refinery29, global iş dünyası ve inovasyon platformu Dmexco kapsamında Dünya çapında milyonlara “İlham veren kadınlar” ile bir dizi söyleşi gerçekleştirdi. Platform “İlham Veren Kadınlar” projesi için Türkiye’yi temsilen Trendyol kurucusu ve CEO’su Demet Mutlu ile röportaj gerçekleştirildi.

    Platforma katılan önemli isimler arasında Facebook COO’su Sheryl Sandberg, Youtube CEO’su Susan Wojcicki, Withinlink kurcusu Bessie Lee and Uber CBO’su Bozoma Saint John gibi global çapta ün kazanmış başarılı iş insanları bulunuyor.

    Türkiye’nin moda sektörü e-ticaret lideri olan Trendyol’un kurucusu ve CEO’su Demet Mutlu’nun iş hayatında başarılı olmak isteyen kadınlara tavsiyesi; “Hata yapmaktan korkmayın, bazen başarısız olabilirsiniz ve hatalarınızdan öğrenirsiniz” oldu.

    Mutlu platform için verdiği mesajda; “Mükemmel olmak zorunda değilsiniz, kendinizi geliştirmeye odaklanmalısınız.” Mesajını verdi. Ekibinin geliştiğini gördükçe kendisiyle gurur duyduğunu belirten Demet Mutlu Her zaman ekibiyle birlikte daha başarılı işlere imza attıklarını ve geliştiklerini dile getirdi.

    Dijital pazarlamanın önemini ve gelecekteki iş alanı potansiyellerini belirten platformda Facebook CEEO’su Sherly Sandberg öne çıkan isimler arasındaydı. Sherly Sandberg en çok satanlar listesinde olan “Lean In: Women, Work, and the Will to Lead” kitabında yer alan, kadınların amaçlarına ulaşmaları konusunda tavsiyelerini platformla paylaştı.

    Platformlardaki 500 milyondan fazla kullanıcısıyla küresel bir topluluk yaratan Refinery29, yaratıcı bir hayat yaşamanın ilhamını almak isteyen kadınların bir numaralı destinasyonu olarak dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.