DOLAR 32,5195
EURO 34,6202
ALTIN 2436,079
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dondurma sezonu açıldı

    Dondurma sezonu açıldı
    10.07.2017
    A+
    A-

    Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, evinizde dondurma yapmanın kolay ve keyifli yollarını sunuyor
    Dondurma sezonu açıldı! Yaz aylarının vazgeçilmezi lezzetli dondurmaları evde yapmaya ne dersiniz? Yaşamın her anına keyif ve mutluluk katan Crate and Barrel, evde dondurma yapmayı kolaylaştıran ürünleri ile bu yaz kurtarıcınız oluyor.

    Yapım aşamasında…

    Crate and Barrel, geniş ürün yelpazesinde dondurma yapımından servisine uzanan, hem şık hem de kullanışlı ürünleri bir arada sunuyor. Dondurma yapmak için, seçeceğiniz malzemeleri istediğiniz kıvama gelen kadar çalkalayan ve donduran Breville Dondurma Makinesi, iki farklı mod seçeneğine sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Lezzetli bir dondurma için, otomatik modda yer alan şerbet, donmuş yoğurt, İtalyan usulü dondurma veya Smart Scoop olmak üzere dört ön ayar fonksiyonundan birini seçmeniz yeterli olurken, manuel mod ise dondurmayı hazırlama süresi ve zamanı önceden belirlenmiş tarifler için manuel ayarlamayı mümkün kılıyor.

    Dondurmanızı hazırladıktan sonra ise en büyük yardımcınız Tovolo Kırmızı Dondurma Kabı oluyor. Sıkıca kapanan beyaz kapağı ve kaymaz tabanı sayesinde güvenle doldurabilir; oval tasarımı ile de dondurucunuzda çok yer kaplamadan saklayabilirsiniz.

    Crate and Barrel’ın 6’lı Dondurma Kalıbı Seti ise özellikle çocuklar için keyifli bir alternatif oluyor. Dondurma kalıbı seti sayesinde, çeşitli malzemeleri kullanarak yaptığınız dondurmalarla çocukları sevindirebilirsiniz. Sabit standı sayesinde dondurmaların dökülmesini önleyen 6’lı Dondurma Kalıbı Seti, dondurmaların derin dondurucudan çıkartıldıktan sonra da soğuk kalmasını sağlıyor.

    Sıra dondurmaları yemeye geldiğinde…

    Crate and Barrel, lezzetli dondurmalarınızı servis etmek için de farklı alternatifler sunuyor. Retro görümüyle dikkat çeken Tulip Dondurma Kasesi ve Waffle Dondurma Kabı dondurmalarınızı daha iştah açıcı hale getirirken, Ayaklı Tatlı Kasesi ise yaratıcı sunumlara ilham kaynağı oluyor. Crate and Barrel’ın Yıldız Kasesi ise tasarımı ile sunumlarınız için vazgeçilmez bir seçenek oluyor.

    Crate and Barrel, “dondurmanın en güzelini ben evde yaparım” diyenleri, Akasya, Zorlu Center, Maçka Outlet, Ankara Next Level, Bodrum Midtown AVM, Bodrum Yalıkavak mağazalarına ve www. crateandbarrel. com. tr adresine bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.