DOLAR 32,3158
EURO 35,1068
ALTIN 2293,533
BIST 9057,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor

    ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor
    20.11.2017
    A+
    A-

    ABD merkezli gayrimenkul danışmanlık devi ERA Gayrimenkul, 23-26 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek CNR Emlak 5. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri  ve Finansmanı  Fuarı’nda yer alacak. ‘Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı’ mottosuyla CNR Expo Yeşilköy’de kapılarını açacak fuarda, sektör temsilcileri ve profesyoneller bir araya gelecek.

    Türkiye’nin dev gayrimenkul danışmanlık markası olan ERA Gayrimenkul, özellikle franchise yatırımı yapmak isteyen adayları için sağladığı avantajları anlatacağı Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası emlak ve gayrimenkul fuarında ziyaretçilerini ağırlayacak. 23 – 26 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda ERA Gayrimenkul, 4. Hol /B4-9 numaralı stantta misafirlerine uluslararası marka ile çalışmanın avantajlarını ve gayrimenkul sektörünü anlatacak.

    Emlak sektörünün önde gelen firmalarının yanı sıra ulusal, uluslararası yatırımcılar ve sektör profesyonellerinin katılacağı fuara 50’den fazla ülkeden binlerce ziyaretçi bekleniyor. Bu büyüklükte bir fuara Türkiye’nin ev sahipliği yapıyor oluşundan duyduğu memnuniyeti dile getiren   ERA Gayrimenkul Genel Müdürü Özhan Atalay, ‘’Aynı çatı altında yüzlerce projeyi inceleme ve karşılaştırma fırsatını yakalayacak olan yerli ve yabancı yatırımcıların, firmaların sunduğu fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcılarının fuar sayesinde doğru tercihi yapabileceklerini düşünüyorum.  Öte yandan sektörün kaynaştığı bu ve benzeri çalışmalar bize sektörün geleceğini belirleyen konu başlıklarının üzerinde durma fırsatı da sunuyor.  Dolayısıyla gelişen ve değişen dünyaya ayak uyduran, sektörde öncülük yapan global firma olarak bizler sektörün daha da güçlenmesi için bu tip fırsatların artması taraftarıyız’’ dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.