DOLAR 32,5008
EURO 34,7512
ALTIN 2490,528
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gayrimenkul borsası sektörü hızlandıracak

    Gayrimenkul borsası sektörü hızlandıracak
    27.07.2017
    A+
    A-

    Yıldırım Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ‘Uluslararası Gayrimenkul Borsası’ projesine destek verdi. Yıldırım, “57 ülkenin gayrimenkul üretici ve tüketicilerinin bir araya geleceği bu platform, sektörün hareketlenmesi adına önemli bir adım olacak” dedi.

     İnşaat sektöründeki 45 yıllık deneyimiyle Türkiye’ye değer katan projelere imza atan Yıldırım Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, ‘Uluslararası Gayrimenkul Borsası’ projesini desteklediğini açıkladı. Bu projenin sektörün hareketlenmesi adına çok önemli bir adım olduğuna dikkat çeken Osman Yıldırım, “Türkiye’nin böylesine bir projede oyun kurucu rolünü üstlenmesi bizi mutlu ediyor” dedi.

     Yıldırım: Projeyi destekliyoruz

    Yıldırım, “Uluslararası Gayrimenkul Borsası’nın (İSEDAK) bünyesindeki 57 ülkenin tüm gayrimenkul üreticileri ve tüketicilerini bir araya getirmesi planlanıyor. Esnek bir model çerçevesinde hızla hayata geçmesi planlanan projede, farklı ülkedeki bir yatırımcı Türkiye’deki gayrimenkulü tapusu da dahil olmak üzere hızlı bir şekilde satın alabilecek. Gayrimenkul hakkındaki tüm bilgilerin sunulduğu sistem, yatırımcının işini kolaylaştıracak. Yıldırım Yapı Grubu olarak bu projeyi destekliyoruz. Gayrimenkul sektörünün bu çalışmadan olumlu etkileneceğini ve Türkiye ekonomisine faydalı bir çalışma olacağına inanıyoruz” dedi.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.