DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geceye ayrı, gündüze ayrı emzik mi?

    Geceye ayrı, gündüze ayrı emzik mi?
    09.08.2018
    A+
    A-

    Anneler ve bebeklerinin hayatlarını kolaylaştıran Wee Baby, gece ve gündüz için ayrı olarak tasarladığı emzikleriyle bebeklere tüm gün rahatlık sağlıyor. Fosforlu rengiyle gece kolaylıkla bulunan gece emziği, bebeklere deliksiz bir uyku vadediyor

     Bebeklerin gelişme dönemlerinde sıklıkla ihtiyaç duyduğu, emme içgüdülerini tatmin eden emzikler; boyutları, uçları ve üretildiği malzemeye göre değişiklik gösterebiliyor. Wee Baby, bebeklerin rahatlığını ön planda tutarak gece ve gündüz emzikleri tasarladı. Ortodontik damaklı emzik ucuyla içgüdüsel emme hareketine uyum gösteren gece ve gündüz emzikleri, doğal damak yapısı ve diş gelişimine de destek veriyor.

     Karanlıkta kolay bulunabilen emzik

    Karanlıkta parlayan fosforlu rengi sayesinde ışıkların açılmasına gerek kalmadan rahatlıkla bulunabilen gece emziği, bebeklerin uykularının bölünmesini engelliyor. Aynı zamanda sapsız olan emzikler, emme esnasında ses yapmıyor ve bebeklerin rahat bir uyku geçirmesini sağlıyor. Gündüz için ise, aynı rahat ve konforlu tasarımın saplı modeli olarak kapaklı emzikler geliştirildi.

    Pratik kullanımı rahatlık sağlıyor

    Gece ve gündüz emzikleri FDA standartlarında gıda ile teması uygun, BPA içermeyen materyallerden üretildi. Silikon emzik ucu, pürüzsüz ve kokusuz. Kolaylıkla takılıp çıkarılabilen PP koruyucu kapağı da emziğin kullanılmadığında temiz kalmasını sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.