DOLAR 32,5902
EURO 34,7901
ALTIN 2423,623
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gurme tatlar sevenlere özel: Muratbey Naturena Serisi

    Gurme tatlar sevenlere özel: Muratbey Naturena Serisi
    10.10.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin ve dünyanın peynir anlayışını değiştiren Muratbey, lezzetli peynirleri ile sofraları şölene dönüştürüyor. Muratbey’in geliştirdiği Naturena Serisi, gurme lezzetinin yanı sıra yemeklere de tat katıyor.

    7’den 70’e herkese peyniri sevdiren Muratbey, sofralara farklı dokunuşlar ile ulaşmaya devam ediyor. Doğal baharat ve sebze ile zenginleştirerek peyniri lezzet şölenine dönüştüren Muratbey, Naturena Serisi ile doğal fesleğen, çörekotu ve domates sofralara konuk oluyor.

    Yemeklerin lezzetini ikiye katlayın

    Muratbey Naturena Serisi’nden Fassita, fesleğenli ve çörek otlu içeriği ile tüm kanepe, tost ve sandviçlerde benzersiz tatlar ortaya çıkarıyor. Herban ise fesleğenli, çörek otlu ve domatesli içeriği ile alternatif tatlar sunuyor. Özellikle benzersiz tostlar için ideal olan Naturena Serisi, günün her saati hazırlayabileceğiniz tarifler ile de sürpriz tatlar ortaya çıkarıyor.

    MÜCVER

    İçindekiler:

    250 gr. Muratbey Naturena Herban Dilimli

    3 adet iri kabak

    2 adet kuru soğan

    3 adet tatlı biber

    Yarım demet maydanoz

    5 adet taze ıspanak yaprağı

    1 çorba kaşığı mısır unu

    3 çorba kaşığı un

    2 yemek kaşığı süzme yoğurt

    3 yumurta

    Karabiber

    Tuz

     

    Hazırlanışı:

    Kabakları rendeleyin. Soğanları doğrayın ve kabakların üzerine ekleyin. Tatlı biberleri de yuvarlak şekilde kesip kabakların üzerine katın. Maydanozları ve ıspanak yapraklarını çok ince olmayacak şekilde kıyın. Üzeri için birkaç dilim ayırdıktan sonra kalanını ince doğradığınız Muratbey Naturena Herban peynirini ve mısır ununu da bu karışıma dökün. Bunlara 3 çorba kaşığı unu ve 2 yemek kaşığı süzme yoğurdu da ekledikten sonra karabiber, tuz ve üç yumurta ile birlikte iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı tepsiye yerleştirip, üzerine Muratbey Naturena Herban dilimlerinden koyun. 150 derecede üzerine kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.

     

    MURATBEY LEZİZ KANEPE

    İçindekiler:

    250 gr Muratbey Tereyağı

    250 gr Muratbey Dilimli Naturena Fessita

    4-5 parça mantar

    3 kaşık haşlanmış mısır

    Tost ekmeği

    Kekik

    Biber

     

    Hazırlanışı:

    Tost ekmeğinin bir yüzüne Muratbey Tereyağı sürün. Üzerine 1 dilim Muratbey Naturena Fessita koyun. Ayrı bir yerde dilimlediğiniz mantarları, doğranmış biberleri ve mısırı ekleyin. İsteğe bağlı olarak üzerine kekik serpebilirsiniz. Sırayla Muratbey Naturena Fessita ve bir ekmek dilimi daha koyun. Fırınınızda ekmeğinizin üstü kızaracak şekilde pişirin. Afiyet olsun.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.