DOLAR 32,5398
EURO 34,8187
ALTIN 2443,482
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile göz kamaştırıyor

    İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile göz kamaştırıyor
    18.07.2017
    A+
    A-

    İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu düğünlerde ve mezuniyet kutlamalarında göz kamaştırıyor

    Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katı’nda bulunan İnci Deri; kokteyllerden kutlamalara, özel davetlerden düğünlere kadar tüm özel anlara, şık ve görkemli tasarımlarıyla eşlik ediyor
    ‘İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun Celebration Grubu, düğün ve mezuniyet kutlamalarında ışıltısıyla fark yaratmak isteyenler için göz alıcı tasarımlarla dikkat çekiyor.

    Love Etc. & Noir tasarımları, hayatlarının en özel gecesinde gelin ve damatların şıklığını ihtişamla tamamlıyor

    Yılın gelinlerine şıklık ve rahatlıkla eşlik eden Celebration Grubu Love Etc. tasarımlarında, metalik, gümüş, antrasit ve rose deriler gelinlerin hayallerine ilham veriyor. Damatların stilini ortaya koymaları için hazırlanan Celebration Grubu Noir koleksiyonu ise iddialı ve şık parçalardan oluşuyor.
    Celebration Grubu’nun göz alıcı modelleri mezuniyet şıklığını tamamlıyor
    Özel günlerde ışıltılar ve topukların cazibesiyle dikkat çekmek isteyen kadınlara özel olarak tasarlanan Celebration Grubu, detayları ile fark yaratan elbiseler ve yumuşak renk tonlarıyla öne çıkan kombinlere eşlik ediyor.
    İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu’nun Celebration Grubunda ise siyah rengin asaleti fark yaratan tasarımlarda hayat buluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.