DOLAR 32,5648
EURO 34,6602
ALTIN 2502,124
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kahve Dünyası’ndan miniklere özel neşeli dondurmalar

    Kahve Dünyası’ndan miniklere özel neşeli dondurmalar
    23.07.2018
    A+
    A-

    Bay Bilgin, Vak Vak, Kutup Yıldızı, Bayan Fare… Tüm bu karakterler yeni vizyona giren bir animasyon filminin değil, Kahve Dünyası’nın yıldızları Neşeli Dondurmalar! Özel tasarımlarıyla dondurma keyfini bambaşka bir boyuta taşıyan Kahve Dünyası, hiçbir yapay katkı maddesi ve boya içermeyen, besin değeri yüksek lezzetleriyle ebeveynlerin gönül rahatlığıyla çocuklarına dondurma yedirmesine olanak tanıyor.

    Sıcak yaz günlerinde çocukların ebeveynlerinden en çok istediği lezzetlerin başında dondurma geliyor. Kahve Dünyası, özel tasarım “Neşeli Dondurmalar”ı ile çocukların keyfini katlarken, sağlıklı içerikleriyle de anne babaların içlerini rahat ettiriyor.

    Neşeli Dondurmalar, hepsi birbirinden sevimli yedi karakterden oluşuyor: Bay Bilgin, Vak Vak, Kutup Yıldızı, Çiçek, Jumbo Jet, Bay Fare ve Bayan Fare. Kahve Dünyası’nın 12 çeşit dondurmasından diledikleri bir topu seçen çocuklar, çıtır çıtır kornet ve gerçek çikolatayla özel bir tasarıma dönüşen dondurmanın keyfini çıkarıyor. Çocuklar isterlerse dondurmalarını kornet yerine oyuncak kaplarda da alabiliyor ve bu kaplar kendilerine hediye ediliyor.

    Kalsiyum ve vitamin deposu!

    Damla sakızlıdan sütlü çikolataya, fıstıklıdan çilekliye dondurma çeşitleri; besin değeri yüksek keçi sütü, tam yağlı Jersey inek sütü ve doğal salebin yanı sıra gerçek vanilya çubuğu, yüzde 100 gerçek çikolata, Gaziantep’in en kaliteli Barak fıstığı ve taptaze meyvelerle hazırlanıyor. Yapımında hiçbir yapay katkı maddesi ve boya kullanılmayan Neşeli Dondurmalar, zengin kalsiyum ve vitamin içeriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.