DOLAR 32,5079
EURO 34,9095
ALTIN 2439,217
BIST 9705,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    L.O.L. Sürpriz ürünlerinden birbirinden tarz bebekler ve aksesuarlar

    L.O.L. Sürpriz ürünlerinden birbirinden tarz bebekler ve aksesuarlar
    09.07.2018
    A+
    A-

    “L.O.L. Sürpriz” ürünleri, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kız çocuklarının en sevdiği oyuncaklar arasında yer alıyor. Giochi Preziosi Türkiye’nin çocuklarla buluşturduğu “L.O.L. Sürpriz” serisinden, “L.O.L. Simli 7 Sürpriz” ve “L.O.L. İnci Sürpriz” ürünleri sıcak yaz günlerinde kızları çok eğlendirecek.

    Kat kat açılan ambalajı ve içinden çıkan sürpriz bebeklerle kız çocuklarına eğlenceli bir oyuncak açım deneyimi yaşatan “L.O.L. Sürpriz” ürünleri, her geçen gün daha çok ilgi görüyor.

    “L.O.L Simli 7 Sürpriz”: Işıl ışıl bebekler 

    “L.O.L. Sürpriz” ürünlerinden “L.O.L Simli 7 Sürpriz”, gösterişli 12 karakter ve aksesuarları ile çocuklara hem eğlence hem de koleksiyon keyfi yaşatıyor. “L.O.L. Sürpriz” topunun etrafını saran katmanları açtıkça içindeki sürpriz bebeğe bir adım daha yaklaşılıyor. Her katmanda bebeğe ait birer ipucu veya aksesuar bulunuyor. Birbirinden sevimli bebeklerin ışıl ışıl simli halleri çocukları çok eğlendiriyor.

    “L.O.L. İnci Sürpriz”: Sürprizlerle dolu kocaman bir L.O.L.

    L.O.L. Sürpriz ailesinden sınırlı sayıda üretilen “L.O.L İnci Sürpriz” ise deniz kabuğu şeklinde kocaman paketi ve sürprizlerle dolu içeriğiyle bambaşka bir ürün açma deneyimi yaşatıyor. Çocuklar “L.O.L İnci Sürpriz” içerisindeki topları açtıklarında öncelikle bebeklerin kıyafetleri, ayakkabıları gibi aksesuarlarıyla karşılaşıyor. Daha sonra renkli mi renkli bir deniz kabuğu ortaya çıkıyor. Suda eriyen özel bir kaplaması olan bu deniz kabuğunun içinde ise hayranlarıyla buluşmayı bekleyen çok özel bir L.O.L. Bebek ve Minik L.O.L. Bebek bulunuyor.

    Farklı, sürpriz özellikleri ve aksesuarları bulunan L.O.L. bebeklerinin paketlerini açmak, onları biriktirmek ve odalarının en güzel yerinde sergilemek kızlar için büyük neşe kaynağı. Kızlar L.O.L. bebekleriyle oynamaktan büyük keyif alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.