DOLAR 32,5656
EURO 34,8968
ALTIN 2439,5
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LEGOLAND Discovery Centre  yeni etkinlik alanı LEGO®NINJAGO’nun kapılarını açıyor

    LEGOLAND Discovery Centre  yeni etkinlik alanı LEGO®NINJAGO’nun kapılarını açıyor
    23.10.2019
    A+
    A-

    Çocuklar Master WU ile elemental gücünü keşfedecek!

    LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, LEGO®NINJAGO® temalı etkinlik alanının açılışını, 26 Ekim Cumartesi gün boyu sürecek eğlenceli ve aksiyonu bol etkinliklerle gerçekleştirecek. 6-12 yaş arası çocuklar için ilham verici bir ortam sunan LEGO®NINJAGO® etkinlik alanı, LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul ziyaretçilerinin yeni favorisi olmaya aday.

    LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, 26 Ekim’den itibaren ziyaretçilerini LEGO® NINJAGO® temalı yeni etkinlik alanıyla buluşturacak. LEGO®NINJAGO® etkinlik alanı, Master Wu tarafından eğitilen genç ninjalar Kai, Jay, Cole ve Zane, Lloyd ve Nya’nın kötü güçlere karşı verdiği mücadele etrafında şekillenen hikayesi ile 6-12 yaş arası çocuklara eğlence ve aksiyon dolu bir atmosfer yaratacak.

    Ebeveynlerin ve çocuklarının birlikte usta birer NINJAGO® savaşçısı olmak için elemental güçlerini de keşfetmelerine olanak sağlayacak olan LEGO®NINJAGO® etkinlik alanının açılışı birbirinden keyifli aktivitelere de sahne olacak. Saat 13.00’te kapılarını açacak olan etkinlik alanında gün boyunca Kata hareketlerinin canlandırılacağı NINJAGO® eğitimi ve tuğla kırma etkinliğiyle LEGO® tutkunu minikler, eğlence ve macera dolu saatler yaşayacak. Gün boyunca devam edecek LEGO®NINJAGO® maske ve Ninja yüz boyama atölyeleri ise misafirlere, Ninja dünyasının karakterlerine bürünme fırsatı sunacak.

    Spinjitzu Dağı’nı fethetmekten, bir ninja savaş filmi yaratmaya kadar birçok etkinlik ile çocuklar ve ebeveynlerine usta birer NINJAGO® savaşçısı olma becerisi kazandıracak yeni etkinlik alanı LEGO®NINJAGO®, 26 Ekim’den itibaren tüm LEGO® severleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.