DOLAR 32,5053
EURO 34,621
ALTIN 2481,838
BIST 9574,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lenovo, çevre için farkını göstermeye devam ediyor

    Lenovo, çevre için farkını göstermeye devam ediyor
    23.03.2019
    A+
    A-

    Teknoloji devi Lenovo, üretimde materyal kullanımı ve geri dönüşüm süreçlerinde devrim yaratacak inovasyonlara odaklanarak sektöre yön veriyor. Lenovo, tüketici elektroniğinde yeni ve sürdürülebilir uygulamalarla çevre için yüksek değerler yaratacak çözümler sunuyor.

    Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, üretim ve paketleme yöntemlerinde yeni ve sürdürülebilir uygulamalarla, tüketici elektroniğinde plastik kullanımıyla ilgili sorunları çözmek için çalışmalarını sürdürüyor. Lenovo, üretimde materyal kullanımı ve geri dönüşüm süreçlerinde bir devrim yaratmak için inovatif çalışmalarında hız kesmiyor.

    Lenovo, ürünlerinde geri dönüşümlü plastik içerik kullanımı ile lider PC üreticisi olarak sürdürülebilirlik çözümleri ile çevre için fark yaratıyor. Lenovo’nun bu yönde kararlığı ile sadece 2006-2016 yılları arasında ürün ve ambalaj üretiminde kullandığı geri dönüştürülmüş plastik yaklaşık 46 bin ton olarak kaydediliyor. Teknoloji devi Lenovo, geçtiğimiz yıl başarılı çevresel, sosyal ve yönetim performansı ile toplumsal açıdan yüksek değerler yaratarak, Corporate Knights araştırma şirketinin gerçekleştirdiği ‘dünyanın en sürdürülebilir 100 şirketi’ arasında yer almıştı. Lenovo, alternatif bir kaynak olarak CL-PCR olarak adlandırılan yeni bir malzeme geliştirmek için tedarikçilerle birlikte çalışıyor.

    Lenovo geri dönüşüm, enerji tasarrufu ve üretimde geri dönüşümlü materyal kullanımı gibi birçok alandaki çalışmalarıyla dünyaya ve çevreye karşı sorumluluğunu yerine getirirken, Lenovo markalı ürünler 2008 yılından beri %100 geri dönüştürülebilen paketlerde tüketiciye sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.