DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Levi’s kadınların kolektif gücünü “I Shape My World” kampanyasıyla onurlandırdı

    Levi’s kadınların kolektif gücünü “I Shape My World” kampanyasıyla onurlandırdı
    14.03.2019
    A+
    A-

    Levi’s® Dünya Kadınlar Günü onuruna her gün dünyamızı ileriye taşıyan muhteşem kadınları kutlayan ve yücelten global “I Shape My World” (Dünyama Ben Yön Veriyorum) kampanyasını lanse etti. Ülkemizi serbest dalış alanında global spor platformlarında en iyi şekilde temsil eden, Şahika Ercümen, kampanyanın Türkiye’den temsilcisi oldu. Ercümen projeyle ilgili “Bu denli önem taşıyan ve başarılı kadın hikayelerine değer katan global bir kampanyanın parçası olmaktan dolayı gurur ve mutluluk duyuyorum.” dedi. Ayrıca Levi’s®, Şahika Ercümen’e 2019 boyunca Co-sponsor olduğunu da açıkladı.

    “I Shape My World” kampanyası, kadınların güçlenmesini ve değişime ilham verme kararlılığını kutluyor. Kampanya, global bir hareket başlatmak ya da kendi çevrelerinde küçük bir şeyi değiştirmek olsun kendi dünyalarında doğru olmadığını düşündükleri sorunları çözmek için aktif çaba gösteren kadınların hikayelerini anlatıyor. 2019 “I Shape My World” kampanyasına Türkiye, Hindistan, Meksika, Rusya, Tayland, ABD ve daha fazla ülkeden 40’ın üzerinde kadın katılıyor. Toplumdaki kadın kalıplarıyla mücadele etmekten gerçek anlamda inandıkları bir amacı savunmaya kadar çeşitli aksiyonlar alan bazı kadınlar ve dünyalarını nasıl şekillendirdikleri konu alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.