DOLAR 32,3372
EURO 35,1762
ALTIN 2242,034
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LG’den zorlu dönemlerde destek

    LG’den zorlu dönemlerde destek
    31.03.2020
    A+
    A-

    LG, içerisinde bulunduğumuz zorlu dönemde, evde kalmayı destekliyor, ürün ve hizmetleriyle tüketicilerin yanında olmanın yanı sıra, sağlık kuruluşlarına yaptığı destekle mücadeleye katkı sağlıyor.

    LG, kıyafetlerden mutfak eşyalarına kadar pek çok alanda maksimum hijyen sağlayan ürünlerin yanı sıra, tüketicilerin evde kalmalarını destekleyen, son teknolojiye sahip TV ve beyaz eşyalarını kullanıcıya sunuyor. Düzenlediği farklı ve eğlenceli yarışmalarla da tüketicileri evde eğlendiren LG, hizmet sunmaya devam eden teknik servis, müşteri hizmetleri, Whatsapp hattıyla da tüketicilerden gelen soruları yanıtlıyor. İçerisinde bulunduğumuz dönemde sağlık kuruluşlarına destek de veren LG; buzdolapları, TV’ler ve çamaşır makinelerinin yanı sıra, ateş ölçerler, tansiyon aletleri ve tek kullanımlık koruyucu tulum bağışında bulunmaktadır.

    LG’den Coronavirüs ile Destek Kapsamında Anlamlı Bağış

    LG, Coronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında kullanılmak üzere, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası’na bağışta bulundu. LG’nin gerçekleştirdiği bağış kapsamında, LG Buzdolapları, LG TV’ler ve LG Çamaşır Makinelerinin yanı sıra, ateş ölçerler, tansiyon cihazları, tek kullanımlık koruyucu tulumlar da yer alıyor. LG, sağlık alanındaki desteklerini devam ettiirmek adına temaslarını sürdürüyor.

    LG Tüketicilerle El Ele

    Tüketicilerin evde olduğu şu dönemde, onlara hijyen, eğlence ve eğitim alanlarında destek olan LG, çocukları bir süre evlerinden eğitim alacak tüketicilere de kolaylık sağlıyor. LG Smart TV kullanıcıları, ilk, orta ve lise eğitimlerinin uzaktan eğitim yoluyla verildiği EBA TV yayınlarına, LG Smart TV platformunda bulunan TRT İzle uygulamasından kolayca erişebiliyorlar.

    LG, Müşteri Hizmetleri ve Teknik Servis Hizmetleri ile tüketicisinin yanında olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan WhatsApp hattının yanı sıra, LG Müşteri Hizmetleri ve LG Teknik Servisi de, her türlü güvenlik ve hijyen önlemi alınarak hizmetine devam ediyor. Böylelikle, LG tüketicileri, evlerinde oldukları dönemde, her hangi bir teknik sorun nedeniyle mağduriyet yaşamıyorlar.

    LG ile Evde de Eğlence Mümkün

    Evde geçirilen günlerin en önemli eğlence kaynağı olan TV’ler LG ile yeni bir boyut kazanıyor. OLED ve NanoCell TV’ler üstün görüntü ve ses kalitesi, yapay zeka özellikleri, zengin Smart TV uygulamaları ve şık tasarımlarıyla evinizin yeni eğlence üssü haline geliyor.

    LG’nin her sene merakla beklenen, eğlenirken kazandıran yarışması Infogram ise, evden geçirilen bu döneme özel olarak yeniden düzenleniyor. LG Infogram’la 5 farklı kategorideki soruları bilip, verilen görevleri tamamlayan yarışmacılar, çamaşır makinesinden televizyona, akıllı telefondan klimaya birbirinden farklı LG ürünleri kazanma şansı elde ediyor.

    Hijyen Her Şeyin Başında Geliyor

    Enfeksiyona neden olan bakterileri ve alerjenleri yüzde 99,9’a varan oranda yok ettiği, İngiliz Alerji Derneği ve Intertek gibi uluslararası saygın laboratuvarların yanı sıra, Türkiye’de de Sağlık Bakanlığına akredite olan, bağımsız laboratuvar Ekoteks’ten de tasdik edilen LG “Steam™” özellikli çamaşır makineleri, özellikle enfeksiyon salgınlarının çoğaldığı dönemlerde tüketicilerin en büyük yardımcısı haline geliyor. Yine buhar teknolojisi ile çalışan, LG TrueSteam donanımlı bulaşık makineleri de, buharın doğal sıhhi özelliklerinden faydalanarak tabakları, mutfak aletlerini, bardakları ve tencereleri tamamen temizlemek ve dezenfekte etmek için saf buhar parçacıkları üretiyor.

    Ayrıca LG, sosyal medya hesapları aracılığıyla hijyen ve virüslerden korunma konusunda bilgi veriyor.

    LG NatureFRESH™ Buzdolabı ise, meyve ve sebzeleri 7 güne kadar daha uzun süre taze tutuyor. Bu da, tüketicilerin sıklıkla alışverişe çıkamadığı dönemlerde, uzun dönemli ihtiyaçlarını depolayıp, ilk günkü tazeliğinde tüketmelerini sağlıyor.

    Coronavirüsle mücadelede birlik olmanın önemine değinen LG Türkiye Başkanı Jeff Cheh, “LG Türkiye olarak, biz de “evdekal” çağrısına uymayı, zorunlu olmayan durumlar dışında evden çıkmamayı ve sosyal mesafemizi korumayı bir kez daha hatırlatıyoruz. Bu zorlu süreçte, gerek hizmetlerimiz, gerek ürünlerimiz, gerekse de desteklerimizle Türk halkının ve tüketicilerimizin yanında olmayı kendimize bir borç biliyoruz. Hep birlikte, dayanışma içerisinde, bu dönemi kısa sürede atlatacağımıza olan inancımız tam” şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.