DOLAR 32,4045
EURO 34,7411
ALTIN 2440,99
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Miniso ile her an online kalın

    Miniso ile her an online kalın
    15.10.2018
    A+
    A-

    Günlük yaşantımızın vazgeçilmez parçaları olan ve hayatımızı kolaylaştıran en inovatif teknoloji ürünleri Miniso mağazalarında!

    6.000 çeşit ürünüyle her geçen gün daha çok büyüyen inovatif Japon markası Miniso, günlük hayatta vazgeçemediğimiz teknolojik aksesuarları farklı renk seçenekleriyle kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Şarj kablosu, bluetooth hoparlör, klavye, Mouse ve data kablosu gibi ürünler günlük hayatımızı kolaylaştırıyor. Miniso’nun geniş renk ve model seçeneğine sahip kulaklıkları ile gününüzü keyifli hale getirmek, şarj kablolarıyla güvende hissetmek, bluetooth hoparlör ile müziği duymak, mouse ve klavyeleriyle ise fonksiyonel bir çalışma imkanı yakalamak mümkün.

    Miniso Teknoloji Ürünleri İle Farklılaşın

    Gittiğiniz yere beraberinizde götürebileceğiniz Miniso teknoloji ürünleri ulaşılabilir olmayı kolaylaştırıyor. Artık yanınızda sadece telefon, tablet ya da notebook taşımanız da yeterli olmuyor. İster öğrenci ister çalışan olsun, uzun çalışma saatlerinde yanınızda size destek olacak teknolojik aksesuarları bulundurmanız gerekiyor.

    Ayrıca bir yere bağlı kalmak istemeyip gezerken de müzik keyfini sürdürmek isteyenler için geniş renk ve model seçeneğine sahip kablolu ve kablosuz kulaklıklar, müziği sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için bluetooth özellikli rengârenk hoparlörler, şarjım hiç tükenmesin diyenlere ise tarzınızı yansıtacak şık powerbank’ler ulaşılabilir fiyatları ile Miniso’da yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.