DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Movember için farklı bıyık stilleri Netflix’te

    Movember için farklı bıyık stilleri Netflix’te
    14.11.2017
    A+
    A-

    Her yıl Kasım ayında erkeklerin sağlık sorunlarına dikkat çekmek için bıyık bırakmaya teşvik edildiği Movember kampanyası için ilham arayanlar, Netflix’te Narcos’un Pablo Escobar’ından Baba’nın Don Corleone’sine kadar pek çok ‘bıyıklı ilham perisi’ sizi bekliyor.

    Yine aylardan Kasım ve yine dünyanın dört bir yanındaki erkekler, çeşitli sağlık sorunları konusunda farkındalık yaratmak için Movember kampanyası kapsamında bıyık bırakıyor. Bıyık bırakmak isteyip de henüz modelde karar kılamamış olan beyler (ve tabii bıyıklı erkek seven hanımlar), Netflix’teki yapımlarda ilhamınızı bulabilirsiniz. Üstelik Kasım ayını yarılamışken, bu bıyık fikirleri belki tüm kış boyunca stilinizi oluşturabilir?

    Olursa ‘Pablo’ olsun

    Netflix ve bıyık sözcükleri aynı cümle içinde kullanılınca, pek çok kişinin aklına çeşit çeşit bıyıkların cirit attığı Narcos dizisi geliyor… Siz de Narcos hayranıysanız, Pablo Escobar’ınki gibi bir bıyık hoşunuza gidebilir? ‘Pablo’ modeli bıyık nasıl oluyor derseniz, buyrun!

    Pablo’ya benzemek istemiyorsanız, Netflix’te size esin kaynağı olacak daha bir sürü dizi ve film var. İşte Netflix’in kimi ‘bıyıklı ilham perileri’:

    • El Chapo. Ünlü Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin ‘El Chapo’ Guzman’ın yükselişinin, yakalanışının ve de kaçışının heyecan dozu yüksek hikayesi. Bıyıklara dikkat!

    • Baba. Mario Puzo’nun romanından uyarlanan, Francis Ford Coppola’nın yönettiği, Marlon Brando ve Al Pacino’nun baş rollerini paylaştığı ünlü film, serinin ilki. Mafya tarzı Don Corleone bıyıkları…

    • Meyerowitz Hikayeleri. Asabi sanatçı babaları ve onun yok olmaya yüz tutan mirasıyla ilgilenmek için New York’a gelen üç kardeş, kin ve rekabet… Bıyıklı Adam Sandler de cabası.

    • Breaking Bad. Kansere yakalanan kimya öğretmeni Walter White, ailesinin geleceğini garanti altına almak için uyuşturucu işine girişir. Dizi sakal & bıyık kombini hiç de fena sayılmaz.

    • Serpico. Gizli polis Frank Serpico dürüst bir adamdır. Yolsuzluğa karışan meslektaşlarının yaptıklarına katılmayı reddettiğinde tehdit edilir ve yaralanır. Al Pacino, gerçek bir hikaye ve bolca bıyık.

    • Marc Maron Thinky Pain. Alternatif komedyen Marc Maron New York sahnesinde gerçekleştirdiği standup showda Çin yemekler, kötü alışkanlıklar, hotel odalarında seks ve sevgilisiyle yaşadığı hayatın detaylarını paylaşıyor. Bıyık da bonus puan.

    • Bernie’nin Suçu Ne? Cana yakın bir cenaze levazımatçısı kasabanın en zengin duluyla arkadaş olur ancak onu ihtiyaçlarından ve somurtkan davranışlarından gına getirmesi uzun sürmez. Bıyık ise tüm filmin dikkat noktalarından biri…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.