DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Parlak ve yumuşak bir gömlekle şıklığınız bozulmasın

    Parlak ve yumuşak bir gömlekle şıklığınız bozulmasın
    23.07.2018
    A+
    A-

    Modayı takip eden erkeklerin ilk tercihi olan Giovane Gentile,  Liquid Ammonia özelliğe sahip gömlekleriyle rahatlık ve şıklığı buluşturarak, erkek modasına yön vermeye devam ediyor. Daha az kırışan kumaşı ile daha uzun süreli bir şıklık sağlayan gömlekler, kolay ütülenen yapısıyla da Giovane Gentile’nin tasarımdaki başarısını gösteriyor.

    Şıklığından ödün vermeyen erkeklerin yakından takip ettiği Giovane Gentile, özel olarak tasarladığı gömlekleriyle moda konusundaki iddiasını bir kez daha kanıtlıyor. Kolay ütülenebilen kumaşlardan üretilen gömlekler; şık görünmenizi sağlamanın yanı sıra ütü yapmanın zorluğunu da minimize ediyor.

    Giovane Gentile’nin Liquid Ammonia özelliğine sahip gömlekleri, daha şık görünmeniz için gerekli olan bütün detayları bir parçada sunuyor. Bozulan yaka sorununa, yaka kısmına takılan balen ile çözüm bulan Giovane Gentile,  daha esnek kumaş kullanarak ergonomiyi artırıyor. Aynı zamanda bu özelliğe sahip gömlekler, kullanılan ipliğin türü sayesinde birçok yıkamaya karşı parlaklığını muhafaza edebiliyor. Yüzde 100 cotton kumaştan tasarlananLiquid Ammonia özelliğine sahip gömlekler, Giovane Gentile mağazalarında tutkunlarını bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.