DOLAR 32,5847
EURO 34,8399
ALTIN 2495,928
BIST 9633,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Reis Gıda, çocuklarla 23 Nisan’ı kutladı

    Reis Gıda, çocuklarla 23 Nisan’ı kutladı
    25.04.2019
    A+
    A-

    Gerçekleştirdiği çalışmalarla toplumun her kesimine dokunmaya çalışan Reis Gıda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar ile bir araya geldi. Obeziteyle mücadele konusuna dikkat çeken Reis Gıda, “Sağlıklı yaşam yürüyüşü” ve  “Bakliyatlarla boyama” etkinlikleriyle çocukların eğlenceli vakit geçirmesini sağladı.

     

    38 yıldır kuru gıda sektörünün lideri olan Reis Gıda, topluma faydalı çalışmaları sürdürmeye devam ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Yeşilköy sahilinde geleceğimizin simgesi çocuklarla bir araya gelerek sağlıklı yaşam söyleyişleriyle birlikte, sağlıklı yaşam yürüyüşü yaparak obezite farkındalığına dikkat çekti. Çocuklara bakliyatları sevdirmek için de bakliyatlarla resim etkinliği yaparak  ev yemeğinin önemi anlatıldı.  Reis’in geleneksel hale getirdiği etkinlikte, hediye edilen ‘’Abur cubura karnımız tok’’ uçurtmaları gökyüzünü renklendirdi.

     

    Obeziteye karşı bilinçli bir nesil

    Çocuklar ve gençler başta olmak üzere tüm bireyleri, obezite konusunda bilinçlendirmeyi hedeflediklerini belirten Işılay Reis, “Reis Gıda olarak “yaşanabilir bir dünya için sağlıklı ve dengeli beslenmeyi” birinci önceliğimiz olarak ele alıyoruz. Kurumsal Sosyal Sorumluluk projelerimiz kapsamında 2009 yılından bugüne obezite ile mücadele ediyoruz. “Geleneksel Lezzetler, Sağlıklı Nesiller” sloganıyla başlattığımız “Obezite Önlenebilir” kampanyasını, “Abur Cubur Olacağı Budur” ve “Abur Cubura Karnımız Tok” ile sürdürülebilirliğini sağladık. 2015 yılında başlattığımız “Ev Yemeği Sofrada Hesap Ortada” çalışması ile sağlıklı bir toplum için obeziteye karşı mücadelemizi ‘’Evde Yemek Var’’ sloganıyla halen devam ettirmekteyiz. Geleceğimiz için projelerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Hazırladığımız sosyal sorumluluk filmimizde ‘’Abur cubur yemeyelim, sağlıklı beslenelim anne yemeği yiyelim çok hızlı büyüyelim’’ sloganı ile çocuklara erken yaşlarda sağlıklı yaşam bilincini kazandırmayı hedefledik. Reis Gıda olarak, sağlıklı, yeterli ve dengeli beslenmenin önemini, dün olduğu gibi bugün ve yarın da her platformda gündeme getireceğiz” dedi.

     

    Sağlıklı bir nesil için Abur Cubura Karnımız Tok

    Reis Gıda gerçekleşen 23 Nisan kutlamasında, bakliyatlar ile Resim Atölyesi etkinliğiyle çocukların hayal dünyalarına yolculuk yapmalarını sağladı. Çocuklar hayallerini resmederken bakliyatın renklerinden faydalandı. Çizdikleri ve boyadıkları resimlerin üzerine yapıştırdıkları fasulye, nohut gibi bakliyatları yakından tanıma fırsatı buldu.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.