DOLAR 32,4568
EURO 34,8077
ALTIN 2440,726
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sektörün gizli kahramanları: Housekeepingler

    Sektörün gizli kahramanları: Housekeepingler

    Ev dışı tüketim sektöründe faaliyet gösteren Eczacıbaşı Profesyonel, turizm sektörünün en önemli oyuncularından olan kat hizmetlilerinin “Uluslararası Houkeeping Haftası’nı” kutluyor. Housekeepinglerin sektöre verdikleri emek ile gizli kahramanlar olduklarını söyleyen Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü Melike Koçoğlu; geliştirdikleri ürünler ve sağladıkları eğitimlerle her zaman housekeepinglere destek olacaklarını vurguluyor.

    Müşteri memnuniyetinin en önemli olduğu alanların başında gelen turizm sektöründe; temizlik, hijyen ve düzenin sağlanmasında en önemli görevi kuşkusuz housekeepingler gerçekleştiriyor. Tüm dünyada hizmet sektöründe sürdürülebilir kalitenin var olması için çalışan housekeepingler; her yıl eylül ayının ikinci haftasını “Uluslararası Housekeeping Haftası” olarak kutluyor.

    Bu yıl 11-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek haftaya dikkat çeken Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü Melike Koçoğlu; “Otel müşterilerinin temiz ve konforlu bir ortamda konaklamalarını sağlayan housekeepingler turizm sektöründe çok önemli bir yere sahip. Housekeepinglerin daha mutlu, pratik ve kolay çalışmalarını sağlayacak düzenlemeleri yapmak üzere hizmetlerimizde sunduğumuz faktörleri iş süreçlerini hızlandıracak şekilde inovasyonlarımızla güncelliyoruz. İşlerini en iyi şekilde yerine getirmek için verdikleri emek ve özveri için sektörün gizli kahramanlarına Eczacıbaşı Profesyonel olarak teşekkür ediyor, onlara özel olan Uluslararası Housekeeping Haftalarını kutluyoruz” dedi.

    Housekeepinglere özel eğitim imkanı

    Housekeepinglerin en önemli ihtiyaçlarından biri de en doğal, etkili ve doğru ürünlerle hijyen standartlarını en etkili ve kısa sürede sağlamak. Eczacıbaşı Profesyonel; temizliğe hız katan, kolay kullanılabilir hijyen ve hijyen destek ürünleri ile housekeepinglerin yanında olurken, verdiği eğitimler sayesinde etkili hijyen ve tasarruf konusunda bilinçlendiriyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.