DOLAR 32,5906
EURO 34,8542
ALTIN 2507,944
BIST 9682,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Survivor kızları Ortadoğu Sinema Okulunu seçti

    Survivor kızları Ortadoğu Sinema Okulunu seçti
    18.11.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en büyük sinema okulu Ortadoğu Sinema Okulu’nda oyunculuk eğitim programı büyük ilgi görüyor. Survivor yarışmacıları Burçak Tuncer ve Tuğçe Melisdemir oyunculuk için Ortadoğu Sinema okulunu seçti. Öğrencilerine ‘Yaşatarak Öğretiyoruz’ diyen okul kadrosunda bulundurduğu ünlü isimlerle de fark yaratıyor. Kurumun eğitmen kadrosunda, İlhan Şeşen, Ömür Gedik, Orhan Ölmez, Yaşar Karakulak, Beste Yelken, Cemile Kırmızı Karadaş, Burak Kanbir, Feriha Eyüboğlu, Gülhan Tekin, Güven Hokna ve Hakan Hatipoğlu gibi ünlü isimler bulunuyor. Hem yaşatarak hem de yaşayarak öğreten okul öğrencilerine “Hayallerine seyirci kalma!” diye sesleniyor.

    ‘Yaşatarak Öğretiyoruz’ sloganıyla hareket eden okul, oyunculuktan yönetmenliğe, montajdan sunuculuğa kadar 19 branşta 8’er aylık eğitimler veriyor. Oyunculuk eğitimle olduğu kadar yetenekle de olan bir iş olduğuna inanan Ortadoğu Sinema Okulu, oyunculuk alanında şehit ve gazi çocuklarına yüzde 100 burs veriyor.

    Seyirci Olma Oyuncu Ol

    Mart ayında Florya’da kapılarını açan 2 bin 300 metrekarelik alana kurulu olan Ortadoğu Sinema Okulu, sahne, stüdyo ve derslikleriyle öğrencilerin profesyonel çalışmalar yapmasına imkan sağlıyor. Alanında uzman ve yıllardır sahnede gördüğümüz eğitimci kadrosu ile dikkat çeken okul, katılımcıların hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.