DOLAR 32,561
EURO 34,885
ALTIN 2429,198
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tatil bavulunuzda FLO’ya yer açın

    Tatil bavulunuzda FLO’ya yer açın
    07.07.2017
    A+
    A-

    Tatil bavulunuzu hazırlamaya başladıysanız; FLO’nun her yaşa ve her tarza hitap eden birbirinden şık sandalet ve terliklerine yer açmayı unutmayın!

    Havaların ısınmaya başlamasıyla tatil günleri geldi… Denizin ve güneşin keyfini çıkaracağınız tatil günlerinde rahatlığınızdan olduğu gibi şıklığınızdan da ödün vermek istemiyorsanız, FLO’nun Kadın koleksiyonunda yer alan taş, boncuk, detaylı sandaletleri yaz akşamları için tam size göre!

    Geceden gündüze tüm kombinlerinizi FLO’nun pembe, beyaz, bej, mor, kırmızı tonlarındaki sandaletleriyle tamamlayarak yaz mevsiminin her anını renklendirebilirsiniz.

    En az kadınlar kadar erkekler de tatilde şık olmayı önemsiyorlar. Stil sahibi erkeklerin şort, kapri ve pantolonlarını FLO’nun her tarza hitap eden terlik ve sandalet modelleriyle tamamlamaları mümkün. Siyah ve kahve tonlarının ön planda olduğu sandaletler sıcak havaları keyfe dönüştürürken; parmak arası ve çok bantlı alternatifler de beylerin beğenisine sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.