DOLAR 32,6009
EURO 34,8397
ALTIN 2496,842
BIST 9468,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tatlı düşkünlerine Pideor’dan Çikolatalı Pide

    Tatlı düşkünlerine Pideor’dan Çikolatalı Pide
    19.07.2018
    A+
    A-

    Ordu’nun birbirinden özel pidelerini İstanbullular ile buluşturan Pideor, yepyeni ürünü ‘çikolatalı pide’ ile artık tatlı severlerin de gözde mekanları arasında. Sıcak ve akışkan çikolatanın kıtır pide hamuruyla buluştuğu bu görsel şölen, önce davetkar kokusu ve ardından damaklarda bıraktığı eşsiz lezzeti ile dikkatleri üzerine çekiyor.

    Pide severlerin uğrak yeri Pideor, çikolata ve enfes hamurunu harmanladığı yepyeni ürünü çikolatalı pide ile günün her saati tatlı severleri yepyeni bir deneyim yaşamaya davet ediyor.

    Enfes pideleriyle lezzet tutkunlarının gönlünü fetheden Pideor’un geleneksel pideye kattığı katma değer her geçen gün artıyor. Son olarak menüsüne eklediği eşsiz lezzet  ‘Çikolatalı Pide’ ile Pideor,  akışkan çikolatası ve sıcacık kıtır hamuru ile damaklarda lezzet şöleni yaratma konusunda iddialı.  Pudra şekeri ile servis edilen çikolatalı pide, şimdiden tatlı severlerin gözdesi olmaya başladı bile.

    Pideye lezzet katmanın yanı sıra, pideyi çeşitlendirerek tüketicilerle buluşturmanın keyfini yaşayan Pideor’un çikolatalı pidelerine Beşiktaş ve Bomonti’de bulunan şubelerinden ulaşabilir, bu karşı konulmaz lezzetle bir an evvel tanışabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.