DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo yeni moda koleksiyonu ile “Bahara Merhaba” diyor

    Tchibo yeni moda koleksiyonu ile “Bahara Merhaba” diyor
    09.04.2019
    A+
    A-

    Tchibo, modadaki iddiasını yepyeni bahar koleksiyonuyla bir kez daha gözler önüne seriyor. Tchibo Türkiye tarafından tasarlanarak moda severlerin beğenisine sunulan “Bahara Merhaba, Tarzın Konuşsun” adlı koleksiyondaki parçalar, güneşli günlerin coşkusunu tam anlamıyla yansıtırken; renkleri, çiçekli desenleri, modern kesimleri ve çarpıcı detaylarıyla kadınların gardıroplarını renklendiriyor.

    Hem çekici hem neşeli

    Tchibo’nun yeni koleksiyonunda farklı beğenilere hitap eden seçenekler yer alıyor. Her bir parça birbiriyle kombinlenerek göz kamaştıran, şıklığı ile konuşturan bir tarz oluşturuyor. Hem çekici hem neşeli bir havası olan çiçekli desenler, koleksiyona damgasını vuruyor. Çiçekli desenler elbiselerin yanı sıra pantolonlarda ve tişörtlerde de kendini gösteriyor. Asimetrik kesimli veya pileli etekler, piliseli pantolonlar daha sofistike bir hava verirken, bağlamalı elbiseler, volanlı detaylara sahip tişörtler ise zarif ve dinamik bir görünüm kazandırıyor.

    Zengin üst seçenekleri

    Kusursuz bir görünüme sahip olmak isteyen kadınlar düşünülerek oluşturulan koleksiyonda, zengin üst seçenekleri dikkat çekiyor. Çift cepli, çiçek yakalı, pile kollu veya payetli tişörtlerin yanı sıra volan kollu, dantelli ve fırfırlı bluzlar kadınların beğenisine sunuluyor. Koleksiyonda yer alan kıyafetlerin tamamlayıcısı aksesuarlar da baharda şık bir görünüme sahip olmak isteyen kadınlara zarafet katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.