DOLAR 32,5527
EURO 34,8621
ALTIN 2430,86
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yataş’la Okula Dönüş Muhteşem Olacak!

    Yataş’la Okula Dönüş Muhteşem Olacak!
    12.09.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin yatakta kalite, konfor ve yeni teknoloji denince ilk akla gelen markası Yataş, öğrencilerin okula dönüş dönemini öğrenci setlerinde sunduğu avantajlı fiyatlarla kutluyor.

    Bu özel kampanya kapsamında 30 Eylül tarihine kadar yatak, baza, başlık, yastık, yorgan ve nevresim takımından oluşan 2 farklı öğrenci seti; değişik boy, renk ve kumaş seçenekleriyle birlikte sadece 1035 TL’den başlayan cazip fiyatlarla sunuluyor.

    Kalite ve konforu teknolojiyle birleştiren Yataş Bedding, okula dönüş dönemini 2 farklı öğrenci setini avantajlı fiyatlarla öğrencilerle buluşturacak bir kampanyayla kutluyor. 30 Eylül’e kadar geçerli olacak bu özel kampanya kapsamında; Belinda ve Vente setleri 1035 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

    Okul dönemine özel cazip fiyatıyla dikkat çeken Belinda deri başlıklı ve bazalı öğrenci seti, 90×190 ölçülerinde yatak, baza, başlık, yastık, yorgan ve nevresim takımını kapsıyor. Belinda set, erkek ve kız çocuklarına özel renk ve 3 farklı ölçü seçeneğiyle okul çağındaki tüm öğrencilerin yatak odalarına sağlık, konfor ve tarz katıyor.

    Belinda ve Vente öğrenci setleri deri ve kumaş alternatiflerinin yanı sıra kız ve erkeklere yönelik farklı renk kombinasyonlarıyla da dikkat çekiyor. Geniş depolama imkanı sunan deri ve kumaş alternatifli bazalar, pratik kullanımı ile tüm dağınıklığı ortadan kaldırırken; ders çalışmaya, eğlenmeye ve sosyalleşmeye daha çok zaman kalıyor.

    Yataş, iyi ve kaliteli bir uykuya avantajlı fiyatlarla kavuşmak isteyen tüm öğrenci ve ailelerini 30 Eylül’e kadar Enza Home ve Yataş Bedding mağazalarına davet ediyor.

    “Yataş’la öğrencilere iyi uykular, okulda başarılar…”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.