DOLAR 32,3015
EURO 35,0495
ALTIN 2282,849
BIST 8983,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zühre’den metropol ruhuna özel koleksiyon

    Zühre’den metropol ruhuna özel koleksiyon
    10.10.2018
    A+
    A-

    Muhafazakar modayı yenilikçi fikirlerle buluşturan Zühre, çalışan ve hayatın içinde olan kadınlara özel hazırladığı metropol koleksiyonuyla şık kombinlere imza atıyor. Modern çizgilerle tasarlanan yeni koleksiyonda vazgeçilmez pastel ve hardal tonlar, gri, taba ve haki renkler ile kırmızı çantalar ön plana çıkan detaylar arasında

    Zühre; 2018 – 2019 sonbahar-kış koleksiyonunu metropolün canlı ve özgür ruhunu yansıtan çizgilerle yeniledi. Koleksiyona eklenen yeni tunik – ikili takımlar, trençkotlar, kaşe kabanlar ve çantalarıyla Zühre, renklerin enerjisini ve şehrin modasını üzerinize taşıyor.

    Şehrin ruhunu yansıtan zamansız tasarımlar

    Metropolün canlı ve dinamik ruhunu tasarımlarına taşıyan Zühre; giy-çık kombinlerle hem rahat hem şık görünmek isteyenlerin tercihi oluyor. Zühre’nin sonbahar kış koleksiyonunda yer alan şifon pliseler, ikili takımlar stil ve renk uyumunu bir arada sunuyor. Süet ve deri karışımı, püsküllerle hareketlenen yelekli takımlar ve tunikler ise kombinlere canlılık veriyor.

    Taş işlemeli, suni kürk detaylı ve özgün etnik çizgilerin yer aldığı koleksiyona sonbaharın romantik dokunuşları da eşlik ediyor. Trendi asla geçmeyen ve her kadının gardırobunda yer alan parçalarından kaşe kabanlar, Zühre’nin yeni sezon ürünleri arasında öne çıkıyor.

    Sonbahar gardıroplarını renklendiren detaylar

    Yeni sonbahar- kış koleksiyonunda renkleri özgür bırakan Zühre, klasik renklerden yorulan gardıroplara yeni bir soluk kazandırıyor. Modernize edilen hardal renginden yeşilin en hazan tonlarına kadar ürün skalasını genişleten Zühre, muhafazakar modaya avangart bir kimlik kazandırıyor.

    Işıltılı dore, rose gold, lame, mat kırmızı, siyah ve pastel çantalarla kombinlere bütünlük katan Zühre, metropolün her gün değişen havasına ve ruhuna uygun tasarımlar sunarak sonbahar kış koleksiyonu ile ölçülü giyinen kadınlara hitap ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.