DOLAR 32,5971
EURO 34,7497
ALTIN 2498,673
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sektör yatırımcılarının ilk durağı ‘TeamERA İzmir’

    Sektör yatırımcılarının ilk durağı ‘TeamERA İzmir’
    04.02.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en genç global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Türkiye, yaza hazırlık niteliğinde olan eğitim seminerlerinin ilkini 7 Şubat tarihinde İzmir’de gerçekleştirecek. Daha sonra sırasıyla Ankara, Antalya ve İstanbul’da da gerçekleşecek olan eğitim seminerleri 16 Şubat’ta kadar sürecek.
    ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Türkiye, eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. İlki 7 Şubat tarihinde İzmir’de gerçekleştirilecek olan TeamERA eğitim seminerleri sırasında 2016 yılının son çeyrek bölgesel ödülleri de sahiplerini bulacak.
    ERA Gayrimenkul Türkiye, sadece kendi bulunduğu şehirde değil diğer şehirdeki TeamERA’lara da katılarak ERA’lılar arasındaki iş ve paylaşım network’ünü bu yıl yapacağı referral (bir gayrimenkul danışmanın kendi uzmanlık bölgesi dışında gelen portföyü, portföyün yer aldığı bölgedeki gayrimenkul danışmanına yönlendirmesi) ve co-operation’lar (gayrimenkul danışmanının kendisine ait portföyün kiralama veya satışı için bir başka gayrimenkul danışmanı ile işbirliği yaparak çalışması) için güçlendiriyor. Eğitim seminerleri sayesinde ERA Broker’ları ulusal ve global bir sistemin içinde çalışıyor olmanın avantajlarını yaşıyor.
    TeamERA; İzmir’den sonra Ankara, Antalya ve İstanbul’da da gerçekleşecek.2017 Şubat ayı tüm ERA’lıların 4 büyük şehirde bir araya geldiği, ERA network’ünü yaşayacağı ve paylaşımlar yapacağı bir ay olacak.
    İlk olarak İzmir’de startı verecek olan TeamERA etkinliklerine ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü Ufuk Şevki, Yunan Gayrimenkul Eğitmeni Kostas Bakas, ERA Gayrimenkul Türkiye Eğitim ve Gelişim Yöneticisi Azerşin Saraç, ERA Gayrimenkul As Gayrimenkul Danışmanı Volkan Bora Dilek, ERA Gayrimenkul Başarı Gayrimenkul Danışmanı Gaye Ünalmışer, ERA Gayrimenkul Maximum Gayrimenkul Danışmanı Sezgin Orkun konuşmacı olarak katılacak.
    TeamERA günleri, Gayrimenkul Danışmanları, Broker/Owner’lar, Broker/ Manager’lar, Ofis Müdürleri, Ofis Yöneticileri, Ofis Asistanları’nı bekliyor.
    İzmir TeamERA; 7 Şubat Salı Wyndham Grand İzmir Özdilek’te, Ankara TeamERA; 9 Şubat Perşembe Holiday Inn Ankara Kavaklıdere Hotel’de, Antalya TeamERA; 14 Şubat Salı Akra Barut Hotel’de ve İstanbul TeamERA; 16 Şubat Perşembe Dedeman Bostancı İstanbul Hotel & Convention Center’da gerçekleşecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.