DOLAR 32,5712
EURO 34,9088
ALTIN 2440,807
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    FLO’dan çocuklar için rengarenk sandalet ve terlikler

    FLO’dan çocuklar için rengarenk sandalet ve terlikler
    13.07.2017
    A+
    A-

    FLO, çocukların renkli dünyalarına özel sandalet ve terliklerle yaz aylarında çocuklara rahat adımlar sunuyor. Yaz trendlerini çocukların ayaklarıyla buluşturan FLO sarı, mavi, pembe, mor, turuncu gibi birbirinden canlı yaz renklerini, çiçek desenleri, metalik etkiler gibi sezon trendleriyle birleştiriyor. Koleksiyonda Spiderman, Frozen, WinX, Minions gibi fantastik dünyanın en göz alıcı kahramanlarının yer aldığı modeller de hem kız hem de erkek çocuk koleksiyonun gözdeleri arasında yer alıyor.

    Kız çocuk koleksiyonunda sandaletler, çok bantlı modeller, renkli tabanlar, çiçek detayları, fiyonklar, metalik etkili modeller; pembe, sarı, turuncu, beyaz gibi renklerin birlikteliğiyle karşınıza çıkıyor. Kız çocuklarının hayallerini süsleyen Frozen, Winx gibi karakterlerde FLO’nun terlik ve sandalet koleksiyonuyla ayaklara taşınıyor.

    Yeşil, mavi, lacivert renklerinin ön plana çıktığı erkek çocuk koleksiyonunda ise cırt cırtlı modeller; erkek çocukların bayılacağı Spiderman, Minions gibi kahramanlarla hareketleniyor. FLO’nun terlik koleksiyonundaki modellerle de minikler sezonun plaj modasına ayak uyduruyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.