DOLAR 32,6009
EURO 34,8397
ALTIN 2496,842
BIST 9468,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    L’Occitane ile en aydınlık en genç cildin peşinde

    08.10.2018
    A+
    A-

    Şehre dönüşle beraber cildinizde oluşan farklılıkları sizinle aynı şekilde yaşıyor, hissediyoruz. Güneşin etkisi ile oluşan minik lekeler, makyaj, toz ya da hava kirliliği cildinizi yeni döneme hazırlamanız için size sessiz çağrılar gönderiyor.

    Cildin rahat nefes alması, pürüzsüz ve yumuşacık bir görünüme kavuşması için L’Occitane, zengin, doğal içeriklerden oluşan cilt bakım serileriyle sizi şehrin kışına hazırlıyor.

    İlk adımı peeling ile atın

    Doğal içeriklerden oluşan, Reine Blanche kompleks ile zenginleştirilmiş olan bu peeling, tazeleyici, kremsi yapısıyla cildi nazik şekilde arındırarak, anında yumuşacık ve aydınlık bir görüntü bırakır. Her cilt tipi için uygun olan Reine Blanche Illuminating Scrub, mikro granülleri sayesinde en hassas ciltler bile kullanabilir. Güneş lekelerinin izlerini silmek içinpeeling haftalık bakımınızın bir parçası olmalı. Kokusu ise mutluluk kaynağı olmaya aday…

    Reine Blanche Illuminating Scrub

    Peeling sonrası maskenizi uygulayın

    Emici bitkisel ve mineral pudralarla zenginleştirilmiş olan Aromachologie Purifying yüz maskesi, cildin arınmasını sağlarken, gözenekleri sıkılaştırır. Esansiyel yağlarla zenginleştirilmiş olan formülü, cildin ışıltısını ortaya çıkarırken cildi yumuşatır, tazeler… En hassas cilt tipleri için bile uygundur.

    En hassas ciltler için bile uygun olan maskeyi cildinizde beklettiğiniz süre sonrasında bile yumuşacık kaldığını ve kolaylıkla cildinizden arındırabileceğinizi keşfettikten sonra vazgeçemedikleriniz arasında birinci sırayı alacak..

    Aromachologie Purifying Mask 75 ML

    Farklı maskeler ve kremler deneyimleyin

    Mucize krem Divine

    En çok satan ürünlerimizden, ödüllü “mucize” krem Divine, yoğun konsantre ölmez otu esansiyel yağı içeriği ile cildi tüm çevresel etkenlerden koruyor. Bu keyif verici formül, besleyici içeriklerle dolu olmasına rağmen ince bir dokuya sahip. Yapılan testlerde kullanan kadınların yüzde 87’si kırışıklıkların azaldığını gözlemledi.
    Divine Cream 50 ML

    Divine Mask ile yaşlanma işaretlerine savaş açın!

    Anında ve rahatlık sağlayan yoğun yaşlanmakarşıtı kremdir. Divine krem maske gözlemlenebiliryaşlanma işaretleri ile savaşır. Düzenli kullanımda cildin cansızlığının giderilmesine ve pürüzlü cilt tonu ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

    Divine Mask

    Immortelle Precious krem ile daha sıkı

    Derin çizgi tedavisi ve ciltte sıkılık sağlayan ve tüm cilt tipleri için üretilen Immortelle Precious Krem, yapılan testlerde ilk kullanımdan itibaren cildin yüzde 87 oranında daha pürüzsüz, yüzde 78 oranında daha genç, bir aylık kullanım sonucunda derin çizgilerin yüzde 70 oranında azaldığı gözlemlendi. Immortelle Precious serisinin Ölmez Otu esansiyel yağı içeren haftalık bakım maskesi ise derin çizgi tedavisi ve sıkılık desteği sağlarken, Shea yağı ise cildin korunması ve onarılmasını sağlıyor.

    PRECIOUS CREAM50 ML
    PRECIOUS CREAM MASK 125 ML

    En aydınlık cildin peşinde

    Doğal bitki türevleri ve C Vitamininden oluşan, Reine Blanche Kompleks içeren, Whitening Krem tam aydınlatıcı etki için üretilen kremlerin başında geliyor. Hepimiz daha parlak, aydınlık, bakımlı bir cildin peşinde doğru ürünü ararken Reine Blanche düzenli kullanımda bu dileği eforsuzca gerçekleştiriyor.

    Ciltteki ışıltıyı artırırarak, epidermisi yenilemesi ile bilinen salisik asit içeren ürün L’Occitane, daha eşit ve saydam bir cilt arayışındaki sihirli ürünlerinden biri. Kremin aynı seride bulunan maskesi Reine Blanche Whitening Uyku Maskesi ise ciltte eriyerek arkasında kadifemsi nemlendirici bir tabaka bırakması ile ünlü.

    REINE BLANCHE WHITE INFUSION CREAM 50 ML

    REINE BLANCHE WHITENING SLEEPING MASK 100 ML

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.